flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Увага! У Подільському районному суді м. Києва підтверджено черговий випадок інфікування коронавірусом COVID-19

24 березня 2021, 10:45

Повідомляємо учасників судових засідань та відвідувачів суду, що станом на 24 березня 2021 року  підтверджено ще один випадок захворювання коронавірусною інфекцією COVID-19 у судді  Подільського районного суду м. Києва.

Оскільки чинне законодавство не передбачає призупинення роботи суду, тому Подільський районний суд міста Києва продовжує здійснювати судочинство, задля забезпечення доступу до правосуддя.

Разом з цим, з метою безпечного перебування в суді, вживаються відповідні заходи щодо проведення дезінфекції приміщення суду, тестування на COVID-19 осіб, які безпосередньо контактували з хворим.

Також, з метою запобігання розповсюдженню особливо небезпечного вірусного захворювання серед відвідувачів та працівників суду тимчасово запроваджено особливий режим роботи Подільського районного суду м. Києва, зокрема:

заборонено заходити до приміщення суду особам, з ознаками респіраторних захворювань; тимчасово обмежено допуск в судові засідання осіб, які не є учасниками судового процесу;

розгляд справ усіх категорій, прийом громадян відділами суду відбуватиметься лише за умови забезпечення учасників процесів та відвідувачів суду засобами індивідуального захисту, зокрема респіраторами або захисними масками, у тому числі виготовленими самостійно, а також дотримання відповідних санітарних та протиепідемічних заходів, зокрема соціального дистанціювання.

З метою попередження розповсюдження інфекційних захворювань, у тому числі викликаних коронавірусною інфекцією, можливо використати альтернативні шляхи звернення до суду з позовними заявами, клопотаннями, іншими заявами, скаргами тощо, а саме за допомогою поштового зв’язку,  підсистеми «Електронний суд», електронної пошти суду inbox@pd.ki.court.gov.ua, а також через скриньку, встановлену на 1 поверсі в холі суду.

Телефони суду для зв'язку:

 

Відділ документального обігу, контролю та забезпечення розгляду звернень громадян (загальна канцелярія) - (044)425-56-15

Відділ організаційного забезпечення розгляду цивільних та адміністративних справ - (044) 425-26-61

Відділ організаційного забезпечення розгляду кримінальних справ -  (044)425-43-13

Відділ організаційного забезпечення розгляду справ про адміністративні правопорушення - (044)425-41-49