flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Особливі умови роботи суду в період карантину

27 вересня 2021, 14:47

Кабінет Міністрів України продовжив дію карантину та обмежувальних протиепідемічних заходів для запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.

Подільський районний суд міста Києва продовжує здійснювати правосуддя та повідомляє про особливості роботи суду в період карантину.

 Графік роботи суду

Зазначаємо, що в період карантину, графік роботи суду не змінився: суд, як і раніше, працює з 09.00 до 18.00 з понеділка по четвер, у п’ятницю – з 8.00 до 15.45. Перерва на обід – 12.00 – 12.45.

 Прийом документів

На період дії карантинних обмежень «жовтої» зони особистий прийом документів канцелярями суду не припинено.

При цьому, учасникам проваджень рекомендується звертатись до суду з позовними заявами, клопотаннями та іншими документами за допомогою поштового зв’язку, підсистеми «Електронний суд», електронної пошти суду.

Особистий прийом громадян керівництвом суду
У зв’язку з введенням Кабінетом Міністрів України обмежувальних протиепідемічних заходів, у Подільському районному суді м.Києва особистий прийом громадян керівництвом суду не здійснюється.
Усі зауваження, пропозиції та клопотання щодо роботи суду рекомендується подавати у письмовому вигляді за допомогою поштового зв’язку та електронної пошти суду.

 Участь у судових засіданнях

Для участі у судових засіданнях до приміщення Подільського  районного суду міста Києва допускаються лише учасники проваджень, забезпечені індивідуальними засобами захисту (масками, дезінфекторами, рукавичками тощо).

Участь у судових засіданнях вільних слухачів та представників ЗМІ можлива лише з дозволу головуючого судді та лише у разі, якщо розмір зали судового засідання дозволяє забезпечити дотримання санітарної норми 4 кв.м на одну особу.

 

Просимо в період карантину дотримуватись обмежувальних заходів та уважно ставитись до свого здоров’я!