flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ДО УВАГИ ГРОМАДЯН !!!

17 жовтня 2022, 09:49

Шановні громадяни!

Суд здійснює свою діяльність в безперебійному режимі за умов відсутності загрози життю та здоров'ю учасників судових справ та працівників суду.

З огляду на нестабільну небезпекову ситуацію в м. Києві ти Київської області 17 жовтня 2022 року, яка спричинена масовими обстрілами, просимо відвідувачів суду, при можливості, утриматися від візитів до суду без нагальної потреби.

17.10.2022 Подільським районним судом м. Києва забезпечено розгляд невідкладних судових проваджень та справ, по яких є заяви учасників про розгляд справи за їх відсутності.

Для направлення кореспонденції просимо використовувати електронну пошту  та кабінет електронного суду.

Одночасно повідомляємо, що, з урахуванням сьогоднішньої ситуації у м. Києві, видача процесуальних документів цивільним, кримінальним та адміністративним відділами та архівом суду проводитися  17.10.2022 року не буде.

Про подальший порядок прийому та видачі процесуальних документів цивільним, кримінальним та адміністративним відділами та архівом суду буде повідомлено додатково.

Крім того, закликаємо реагувати на сигнали тривоги і планувати маршрути пересування так, щоб поруч завжди було укриття.

Додатково звертаємо увагу, що під час повітряної тривоги, з урахуванням небезпеки життю та здоров’ю, відвідувачі суду та працівники апарату суду мають перебувати в укритті.

Про всі перенесені дати судових засідань з 17.10.2022 учасники справ будуть повідомлені у встановленому законом порядку.