flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Щодо організації судового засідання по справі №758/10364/16-к відносно Бойка С.О. та інших.

22 вересня 2016, 18:38

До уваги громадян!


У зв`язку із відсутністю технічної можливості вмістити в зали суду всіх бажаючих, головуючим прийнято рішення про обмеження присутніх у залі судового засідання до кількості місць в залах № 5 та № 2, для надання змоги учасникам судового процесу реалізувати надані їм процесуальні права і виконувати процесуальні обов’язки, передбачені законом.

Зал судового засідання № 5 має 47 місць.

Для більш відкритого та гласного розгляду, судом організовано трансляцію судового засідання в он-лайн режимі мережі Інтернет з використанням залу № 2 та офіційного сайту Подільського суду.

Зал судового засідання № 2 має 35 місць.

Повідомляємо, що дане рішення прийнято з метою виконання ч. 7 ст. 11 Закону України « Про судоустрій та статус суддів», згідно якої, судові засідання проводяться виключно в спеціально обладнаному для цього приміщенні суду - залі засідань, яке придатне для розміщення сторін та інших учасників судового процесу і дає змогу реалізувати надані їм процесуальні права і виконувати процесуальні обов’язки, передбачені законом,

 

Крім цього, відповідно до ч. 1 ст. 328 КПК України, згідно якої, кількість присутніх у залі судового засідання може бути обмежена головуючим лише у разі недостатності місць у залі судового засідання.

 

Роз’яснюємо, що відповідно до ч. 2 ст. 328 КПК України, близькі родичі та члени сім’ї обвинуваченого і потерпілого, а також представники засобів масової інформації мають пріоритетне право бути присутніми під час судового засідання.

 

На підставі вищевикладеного та з метою належної організації судового засідання просимо дотримуватись роз’яснених вимог закону!

 

Щиро вдячні за взаєморозуміння !!!

 

 

   З повагою,

 Адміністрація суду!