flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

29 березня 2018 року у Подільському районному суді м.Києва відбулася зустріч працівників суду зі студентами Національного технічного університету України «Київського політехнічного інституту імені Ігоря Сікорского» в рамках заходу «День відкритих дверей"

29 березня 2018, 15:43

   29 березня 2018 року у Подільському районному суді м.Києва відбулася зустріч працівників суду зі студентами Національного технічного університету України «Київського політехнічного інституту імені Ігоря Сікорского» в рамках заходу «День відкритих дверей у суді».

   Відкрила захід заступник керівника апарату Чубко Ю.М., яка розповідала про історію створення суду, його діяльність та спеціалізацію суддів, основні принципи судочинства, спрямовані на захист прав громадян та інтересів держави.

   В даному заході взяли участь начальник відділу судової статистики, узагальнення судової практики  та систематизації законодавства Пелешенко С.М. та головний спеціаліст з відділу кадрової роботи та управління персоналом Вапнічна А.А., які розповіли про структуру Подільського районного суду м.Києва та вимоги до кандидатів для заміщення вакантних посад державної служби.

   Заступник керівника апарату Чубко Ю.М., яка є прес-секретарем  суду провела екскурсію судом, в ході якої студенти відвідали зали судових засідань, канцелярії суду, приймальні та були присутні під час розгляду кримінальної справи відносно трьох обвинувачених у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст.185 КК України.

   Учасники у повній мірі ознайомилися з особливостями роботи суду, набули корисного досвіду, отримали багато важливої і цікавої інформації та ряд позитивних емоцій.

   Подільський районний суд м. Києва планує організацію подібних заходів на регулярній основі та запрошує до співпраці і комунікації учбові заклади району та міста.

 

З повагою, адміністрація суду